A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 25 septembrie 2012

Citez "anonim" care scria : "Zilele astea Teodoru este in sevraj..."


    Zilele astea Teodoru este in sevraj. Nu din lipsa alcoolului, ca asta nu-i lipseste, ci din lipsa functiei lui dragi.
   Atunci cand o sa vina dimineata la serviciu, picioarele or sa-l duca singure spre fostul lui birou de director.      Cred ca atunci cand vede pavilionul administrativ, fundul lui mare tanjeste dupa scaunul de manager… asa, cum betivul care trece pe langa carciuma, simte dintr-o data ca ii arde gatul de dorul bauturii.
   Mi-e teama ca intr-o zi, cand s-o nimeri sa mai vina prin secretariat, o sa zareasca prin usa intredeschisa fostul lui scaun si pofta de functie o sa-l copleseasca pana intr-atat, incat o sa se repeada ca posedat, sa traga de jiltul lui de altadata.
   Vi-l puteti imagina tragand cu ghiarele si cu dintii de scaun si urland: “E al meu! Al meu! Mi l-au luat ticalosii! Il vreau! E al meu!” ?????
   Parca seamana cu o scena din “Stapanul inelelor”. Personajul acela scarbavnic, stiti voi care: "We wants it. We needs it. Must have the precious!"

4 comentarii:

  1. Bai, Teodoru mai are sa nu mai are serviciu? Azi, luni, l-am vazut cum bantuia cu Barbalata prin oras. Oare spitalul il plateste pe Barbalata ca sa-i tina curul in mana lui Teodoru cat e ziua de lunga? Sau n-avea chef sa bea singur?
    P.S. Si Teodoru mai era si de garda. Ma rog…si cu el si fara el….

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate va intrebati, cum se face ca Teodoru si-a dat in cele din urma demisia. Cum? Se poate? Sa nu mai incerce nici una din vechile lui smecherii, cum ar fi sa se strecoare la un alt partid sau milogeala cu caciula in mana in fata celui de care depinde functia lui?
    Ba da, oameni buni. De incercat, a incercat, si inca din rasputeri. Atat cat l-a ajutat mintisoara lui cea incetosata. Dar nu i-a mers.
    Se aude prin targ, ca acum vreo doua saptamani, Teodoru era in pragul disperarii, fiindca i se ceruse demisia. Se simtea prins ca un sobolan in capcana si incerca agitat sa dibuiasca o iesire.
    Asa ca, s-a gandit sa-si trimita un mesager care sa-i inlesneasca o discutie cu “autoritatea locala”. Se pare ca de primit la discutie, a fost primit. Dar daca va intrebati cam cat a reusit sa convinga sau felul/halul in care s-a prezentat, sau ce impresie a facut, asta este o cu totul alta poveste.
    Imaginati-va un individ cu o alcoolemie “respectabila”, care se chinuie sa-si miste cum trebuie limba in gura, in fata unui interlocutor cat se poate de treaz si sobru; mai imaginati-va o multime de promisiuni impleticite, rugaminti jalnice si insinuari slinoase cum ca el e baiat bun si simpatic etc. Nu stiu cum se poate descrie mai bine: penibil, jalnic, umilitor, grotesc?
    Si-a dat masura exacta a ceea ce este. Cred ca un strain n-ar fi putu sa-l picteze in culori mai odioase decat a facut-o singur. Pur si simplu a fost confirmarea vie a tot ceea ce se spune de ani de zile despre el, dovedind pana unde poate ajunge mizeria si decaderea lui.
    Ce impresie a facut si cat de mult a convins, s-a vazut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa toate acuzatiile ce i se aduc lu Dragos,are si el un merit,ne-a adus medic ortoped in spital.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu pocitania de pe triaj mai face ceva?Toata lumea stie ca s-a reprofilat pe barbatul unei colege care lucreaza la Focsani.

    RăspundețiȘtergere