A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 5 iunie 2014

Noutati vechi

     Dr. Dragoş Teodoru, fost director al Spitalului din Tecuci, le-a cerut judecătorilor de la Tribunalul Galaţi să anuleze suspendarea contractului său de muncă dispusă de actuala conducere a unităţii medicale şi să-i plătească drepturile salariale restante. Măsura de suspendare a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată a fost luată după ce medicul a fost trimis în judecată pentru corupţie. Tribunalul Galaţi a decis luna trecută că sesizarea procurorilor privind faptele de corupţie de care este acuzat fostul director al Spitalului municipal „Anton Cincu” din Tecuci este legală, astfel că cercetarea judecatorească în cazul dr. Dragoş Teodoru va începe în perioada imediat următoare. Procurorii anticorupţie susţin că în 2007 dr. Dragoş Teodoru, director al spitalului la acea vreme, a încheiat un contract de furnizare şi montare a două generatoare de curent cu SC Majestic SRL Tecuci, înregistrând, între părţi, un act adiţional în 14.12.2007. Mai multe sesizări au fost depuse în ceea ce priveşte suma exagerat de mare înregistrată pentru cele două generatoare (220.000 lei), iar Direcţia Naţională Anticorupţie a demarat o serie de verificări în acest caz. Procurorii anticorupţie susţin că actul adiţional a fost încălcat, mărindu-se nejustificat valoarea contractului, iar prejudiciul cauzat se ridică la 26.503 lei.

   Reamintim ca Spitalul si-a acţionat în judecată angajaţii pentru a recupera de la aceştia mai multe drepturi salariale. Este vorba de prima de stabilitate încasată pentru o perioadă de o lună de zile în 2009, dar la care se adaugă dobânda legală de la data pronunţării hotărârii judecătoreşti până la data plăţii efective. Alţi 12 angajaţi ai spitalului pot răsufla uşuraţi după ce unitatea medicală a renunţat la repretenţiile faţă de aceştia. La rândul său, spitalul din Tecuci a scăpat de spectrul executării silite după ce aceeaşi instanţă a admis recent suspendarea provizorie a executării silite demarate de către SC Sanomed SRL pentru neplata unor datorii. Spitalul se judecă şi în prezent cu proprii angajaţi şi pentru a recupera de la aceştia mai multe drepturi salariale, a căror plată a fost considerată ilegală de la Camera de Conturi Galaţi. Tribunalul Galaţi a pus în vedere unităţii medicale să precizeze suma pe care vrea să o recupereze de la fiecare medic şi asistentă medicală, cu precizarea cuantumului brut şi a celui net.

2 comentarii:

  1. Din ce se aude, Teodoru nu se mai duce nici pe la spitalul judetean la Galati. Sta doar acasa, bea in nestire si este cu moralul la pamant. Cu banii o duce greu ca nu mai castiga, informatii din interiorul spitalului nu prea mai are, ca toti amicii lui sunt "out", asa ca nu mai poate mesteri reclamatii, plangeri si alte dracovenii, ca sa nu mai spun ca de cand a fost dat afara s-a terminat si cu "protestele spontane" sau mai putin "spontane" ale salariatilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai stiti fratilor de Teodoru.
    Am lucrat in spital ceva ani, iar acum lucrez in strainatate. Nu mai scrieti nimic de tiran sa stim si noi. Mai traieste, e sanatos, sa insurat, s-a mutat, l-au arestat, ce se intampla. Unde este dictatorul care folosea metode staliniste?
    Ne facea tuturor probleme. Daca erai sanatos la cap ori rezistai ,ori plecai, daca nu faceai cancer cu individul asta.
    Cand era director ne acuza pentru tot felul de lucruri pe care nu le faceam, daca ii spuneai ceva ori iti inchidea gura ori iti spunea sa probezi ca nu am facut de ce ne acuza. Acum in procesele lui cum probeaza el???
    Fratilor omul asta are un caracter care seamana cu infrastructura romaneasca de drumuri. Omul era platit de stat sa pastoreasca un spital , cu toate, cu bani, cu angajatii, sa aiba grija de banii spitalului si de angajatii spitalului. El isi batea joc de angajati si avea "grija" si de banii spitalului.
    Astept vesti de la voi si pentru noi cei de afara.
    Sa va tina Dumnezeu sanatosi.

    RăspundețiȘtergere